Sweet Sugar Hill

Onze winkel is gesloten..

Wel kun je nog steeds voor bijna elke dag van de week bij ons halve en hele taarten bestellen via de mail (liefst een paar dagen van tevoren): sweetsugarhill@outlook.com

carrot cake

de bakkerij

In onze Klarendalse bakkerij achter de winkel bakken we dagelijks verse taarten en zoetwaren met producten van het seizoen. We creëren zelf heerlijke zoetigheden en geven een eigen twist aan authentieke recepten.

Wat dacht je van onze heerlijke choco framboos merengue taart, lemon pie, financiers of choco cookies? Op vrijdag, zaterdag en zondag in onze winkel verkrijgbaar. Ook door de week kun je genieten van onze taarten. Bel of mail je bestelling door - liefst een aantal dagen van tevoren.

Klik hier voor ons taartenbestelformulier.

Natuurlijk bakken we graag een bruidstaart of onze andere taarten voor jouw feest of bruiloft. Ook hebben we een uitgebreid assortiment heerlijkheden om een prachtige zoete tafel mee samen te stellen. Wil je advies en / of een afspraak om jouw wensen door te spreken? Bel of mail om een afspraak te maken.

Klik hier voor onze zoete tafel lijst.

 

potjes en flesjes

de winkel

In onze winkel verkopen wij originele, ambachtelijke en zelfgemaakte jammetjes, compotes, siroopjes, hoestdrank en nog veel meer wat goed voor je is..

Polkagris - zuurstokken

Een aantal zoetwaren van waanzinnige leveranciers mogen wij verkopen in onze winkel. Misschien ken je het merk Polkagris - zij maken de lekkerste zuurstokken ter wereld! Maar we hebben ook Pappabubble uit ons eigen Amsterdam en zij sieren onze winkel met vrolijke lolly's en zuurtjes.

Maar wat ook echt een ritje waard is, is de exclusieve chocolade van Menakao uit Madagaskar en de bio chocolade van Blanxart.

In onze winkel vind je authentiek en ambachtelijk snoepgoed, je doet een stapje terug in de tijd. Lekker ouderwets wordt al het lekkers voor je afgewogen en fijn verpakt!

SSH_byMashaBakker-1495.jpg

Neem contact met ons op als je een origineel kadootje wilt samenstellen en bestellen!